malikaboutique – este marca inregistrata a MALIKA BOUTIQUE. S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Cugir, Strada Rozelor nr. 27, avand numar de ordine in Registrul Comertului J1/349/13.04.2018, cod unic de inregistrare fiscala RO39182714.

Termeni de returnare:
– trebuie sa ne anuntati prin e-mail sau telefonic in primele 48 de ore de la primirea coletului ce produse doriti sa returnati. Dupa ce v-am confirmat cererea de retur, aveti 4 zile la dispozitie sa returnati produsul.
– vei primi un formular de retur la fiecare comanda, formular care trebuie trimis impreuna cu produsul si factura in ambalajul primit la achizitie.
– putem sa va trimitem un reprezentant al firmei de curierat dar costurile de retur sunt acoperite de dumneavoastra.
– veti primi banii inapoi in max 10 zile lucratoare de la data returului, daca produsul este in stare originala
– ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii si returnarea produsului catre dumneavoastra in cazul in care produsul nu corespunde calitativ.

Cumparator:

 – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani si isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Confidentialitate:

Se va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.
Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. MALIKA BOUTIQUE. S.R.L . nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.