DESPRE NOI

            O călătorie in fascinantul Dubai a determinat 4 prietene de-o viața sa dezvolte un ambițios proiect ! Din pasiune pentru frumos, am conceput Malika Boutique .

         Acesta se adresează femeilor puternice care își doresc sa se facă remarcate prin Creații Unice din materiale de calitate, semnate de designeri din Emirate.

           Un magazin care ofera varietate si totusi unicitate, culori si forme diferite, materiale fine si pretioase- toate menite sa sublinieze senzualitatea si puterea femeii!

          Incet incet, am descoperit creatiile a unor designeri arabi pe care am decis sa le prezentam in magazin!

          Viziuni diferite, pentru tine, pentru femeia din tine care doreste sa fie unica, sa spuna altceva, sa se evidentieze prin feminitate si senzualitate- suntem aici!

         Alaturi de articolele unicat, venim in intampinarea ta cu oferta de consultanta personalizata- oferim sfaturi legate de culori, imbracaminte si accesorii- totul pentru ca imaginea ta sa prinda contur, sa imbraci un stil unic, reprezentativ!

        Dorim sa cream un univers nou, unicat in care sa te ajutam sa iti construiesti propriul stil, departe de banalitatea vestimentara si “uniforma” existenta momentan in magazine.

       Prin intermediul hainelor unicat de designer si a consultantei specializate vom reusi sa scoatem in evidenta atuurile tale fizice si personalitatea ta frumoasa.